Lézerharc táboroknak

Normál lézerharc

NYÁRI TÁBOR VEZETŐK, SZERVEZŐK FIGYELEM!

Ha tábort szervezel, bizonyára tudod, hogy milyen kihívásokkal jár mindig izgalmas programokkal szórakoztatni a gyerekeket. Lézerharc táboroknak: a méltán népszerű játék nagyon sikeres a gyerekek körében és kiváló kiegészítő szolgáltatás a táborok részére, mint egy izgalmas délelőtti vagy délutáni foglalkozás. Mivel lézerharc-eszközeink kültéri és beltéri használatra egyaránt alkalmasak így vagy Ti jöttök hozzánk, vagy mi látogatunk el a tábor területére. Töltsd ki a lentebb található formanyomtatványt, és egyedi ajánlatot küldünk neked, hogy a Te táborod látogatói is részesülhessenek a lézerharc izgalmaiból!

Beltéri arénánk paraméteri:

  • pálya teljes mérete: 1140 m2 két szeparált fogadótérrel ami a Duna Pláza ( 1138 Budapest, Váci út 178) második emeletén található.
  • pályák száma: 2 db 450 m2-es pályával rendelkezünk amely igény szerint összenyitható egy hatalmas 900 m2-es küzdőtérré.
  • felszerelések száma: a nyári időszakban 70 db Intager Raptor II és 20 db Laser Force lézerharc felszerelés üzemel fixen arénánkban.
  • Maximális létszám: 70 fő.
  • pályánk légkondicionált ami kellemes extra a nyári hőségben.
Ajánlott játékidő: 2 óra játék. Nagy létszámú táborok esetében (20+ fő) 30 perc extra felkészülési időt biztosítunk a szabályok ismertetésére és a felszerelések kiosztására.
A parkolás a személyautók számár az első egy órában ingyenes. Nagyobb csoport érkezése esetén a Duna Pláza előtt és mögött is lehetőség van buszok leparkolására a fel és leszállás idejére.
Tömegközlekedéssel rendkívül könnyen megközelíthető mivel a Duna Pláza közvetlen összeköttetésben van Gyöngyösi utcai metrómegállóval és számos buszjárat is megáll a pláza előtt. Pályánk nyitva tartása rugalmas, alkalmazkodunk a megrendelői igényekhez.

Kitelepülés a táborba:

Amennyiben olyan tábort szerveztek ahol nincs mód a helyszín elhagyására akkor sem kell lemondani a lézerharcról. Mivel felszereléseink könnyen és gyorsan telepíthetők bárhol így mi is ki tudunk vonulni a tábor helyszínére. A kitelepülés előnye, hogy nagy létszámú csoportokat lehet lejátszatni viszonylag rövid idő alatt az utazás terhe nélkül. Bármilyen fás, bokros terep kiváló helyszínt nyújt a lézerharc számára de lehetőség van felfújható fedezékek kitelepítésére is. Mivel a lézerharc teljesen környezetbarát, nem koszol, semmi maradandó nyomot nem hagy maga után így épületekben is használható. A kitelepülések során játékmestert is biztosítunk aki levezeti a játékokat. Vállalkozó szellemű táborvezetők részére a bérlés is kiváló opció lehet, ahol egy rövid képzés után saját maguk tudnak játékokat vezetni. Ajánlott felszerelésszám: 12 felszerelés Ajánlott játékidő: létszámtól függően 4-8 óra. Ezen esetekben egy 50 fős tábor minden résztvevőjére 1 illetve 2 óra tiszta játékidő jut. A kültéri használat esetén is lehetőség van a statisztikák letöltésére és megtekintésére.

Lézerharc és trambulin park

A tavalyi sikeres év után idén tovább folytatjuk együttműködésünket a Superfly csapatával. Kombinált csomagunk tartalma egy 90 perces trambulin élmény a Superflyban és két óra lézerharc a Laser Force Arénában. 

A két programot két különböző napon javasoljuk igénybe venni a gyerekek túlterhelésének elkerülése végett. 

Garantáltan kedvező árakat alakítottunk ki a táborok részére a látogatási gyakoriság és a résztvevők számának tükrében. 

Napjaink két legkedveltebb programja biztos sikert arat a táborozók körében. 

A Superfly a Duna Plázától két metrómegállónyira található az Árpád híd mellett a Süllő utca 8 szám alatt.

Kérd ajánlatunk a lentebb található formanyomtatványon!

Áraink minden esetben egyediek. Függ a látogatók létszámától, a látogatások gyakoriságától és a nálunk eltöltött időtől valamint az esetleges extra szolgáltatások igénybevételétől (üdítő, rágcsa, pizza, stb… ).

A nyári táboroknak készített ajánlatokban természetesen törekszünk megfizethetőségre ezért listaárainknál jóval kedvezőbb ajánlatra lehet számítani.

Duna Plaza narancs pálya Lézerharc Budapest

Lézerharc Budapest Lézerharc Budapest 

Lézerharc Felszerelések Lézerharc Felszerelések  Lézerharc bérlés 

 

 
Lézerharc Budapest
Laser Force Aréna
Loading