Lézerharc osztályoknak

Lézerharc osztályoknak Debrecen

Osztályharc csomag

Osztálykirándulást, vagy csak egy programot szerveztek suli után? Akkor várunk benneteket egy lézerharc játékra Budapesten a Duna Plázába a Váci út 178 szám alatt. 1.100 m2, 2 összenyitható pálya és 100 lézerharc felszerelés vár Titeket. A kísérő tanárok ingyen vehetik igénybe szolgáltatásunkat és egy meleg italra is a vendégeink.

Hétfő-Vasárnap

2 óra 2.500 Ft / fő

A VIP csomag új szintre emeli a játékélményt!

  • az új Laser Force mellényes felszerelés használata
  • Több mint 40 játékmód
  • Interaktív pálya, a játékhoz igazodó hang és fény effektek.
  • Szintlépés, speciális képességek
  • Gyűjthető kitüntetések

legfejlettebb lézerharc rendszer – csak nálunk!

Most ingyenes, megtartható RFID törzskártya és regisztráció a speciális szolgáltatások eléréséhez és az eredmények mentéséhez.

Részletes játékleírás

VIP lézerharc  csomag ára osztályoknak 350 Ft / fő

Vip lézerharc Vip lézerharc

Az osztályharc csomagunk egész évben akciósan 2.300 Ft / fő ártól vehető igénybe

Vár Titeket a Laser Force Aréna 

Ha azon ötleteltek, hogy hol legyen az idei osztálykirándulás, vagy csak egy jó iskola utáni közös programra vágytok, gyertek el hozzánk egy szuper lézerharc játékra. Speciális ajánlatunk részeként egy 2 órás játékot ajánlunk, melyet Nektek kedvezményesen, 2.300 Ft-os áron biztosítunk. Egyetlen feltételünk csak az, hogy valóban osztálytársak jöjjenek, és az osztályból minimum 20 fő eljöjjön.

A tanulók csapatokat alkotnak az osztály létszámának megfelelően, és így egymás ellen játszanak mérkőzéseket több körben. Pályánkon 100 felszerelés van, így akár több osztályt is tudunk egyszerre fogadni.

Figyelem: a lézerharc 7 éves kortól vehető igénybe, azonban 14 év alatt minden játék esetében felnőtt jelenléte szükséges!

Lézerharc Budapest Duna Plaza zöld pálya Budapest

Duna Plaza zöld pálya Budapest Duna Plaza narancs pálya

Loading